HIDROIZOLATII & REPARATII & REABILITARII
Hidroizolatii Hale Industriale
Hidroizolatiile se executa la constructiile noi si pentru refacerea (renovarea) hidroizolatiei la constructiile vechi.
Aceste lucrari se pot executa in mai multe variante, in functie de specificul fiecarei lucrari.
La constructiile noi se folosesc sisteme de hidroizolatii pe baza de membrana bituminoasa, in 3 sau 4 straturi, uneori impreuna cu lucrarile de termoizolatii.
Serviciile oferite de noi sunt variate si acopera o gama larga de activitati specifice domeniului constructii  insa in cele ce urmeaza va vom prezenta sistemul de hidroizolatie cu membrana  ce poate fi pus in aplicare pentru: terase, hale, acoperisuri plane, fundatii, etc
Hidroizolatii Terase Necirculabile
Bariera de vapori: are rolul de a nu permite intrarea condensului in termoizolatie.
Termoizolatia: care poate fi realizata fie din polistiren extrudat fie din BCA s-au vata minerala.
Primul strat de hidroizolatie: o hidromembrana cu insertie de poliester PA 4 KG/MP
Stratul final al hidroizolatiei: o hidromembrana prevazuta la partea superioara cu roca minerala denumita ardezie . Ardezia are rolul de a nu permite imbatranirea materialului din cauza ultravioletelor.
Hidromembranele, sunt prevazute la partea superioara fie cu o pelicula de nisip fie cu o roca minerala rezistenta la ultraviolete  numita ardezie. Lucrarile de hidroizolatie se executa dupa mai multe tipuri:
Hidroizolatie monostrat  -  se folosesc de regula hidromembrane cu insertie de poliester prevazute la partea superioara cu nisip.
Hidroizolatie dublu-strat -  se folosesc hidromembrane de 2 tipuri:
1. hidromembrane pe nisip.
2. hidromembrane cu ardezie.

Iata cateva reguli de baza de care se va tine cont la aplicarea hidroizolatiilor:
Exigenta mare in protectia structurii de suprafata.
Suprafata trebuie sa fie absolut curata si uscata.
Buna organizare a locului de munca
calitatea materialelor
Incalcarea de atansare in cel putin o locatie din suprafata de hidroizolatie poate duce la pierderea etansarii si proprietatii de impermeabilizare a suprafetei hidroizolata, etc.
Din aceste motive trebuie sa acordam o mare atentie alegerii materialelor  (calitatea avand  rol important in protejarea constructiei dumneavoastra).astfel incat constructia sa fie protejata chiar daca apar deformari ale structurii(minore).

Tehnologia punerii in aplicare a hidromembranelor cuprinde:
Pregatirea suprafetei suport (desprafuire, amorsare ,etc )
Montajul gurilor de scurgere precum si curatarea conductelor in vederea asigurarii debitului de apa.
Punerea in executie a hidromembranei(prin lipire cu flacara pe toata suprafata)
Suprapunerea membranelor , care trebuie facuta in sensul scurgerii apei pe lungimea materialului realizandu-se o sudura perfect etansa (aceste suprapuneri sunt foarte importante , necesitand o atentie sporita ,atat pe lungimea hidromembranei cat si pe capetele acestuia,unde se suprapun pe o o suprafata de minim 15 cm.) mentionam ca in cazul punerii in opera a materialelor prevazute la partea superioara cu ardezie imbinarile de la capetele lor trebuiesc curatate de roca minerala existenta deoarece o sudura perfecta si de lunga durata se poate realiza numai intre doua mase strict bituminoase.
montarea exhalatoarelor de vapori din termoizolatie.

In present sun utilizate in constructie o mare diversitate de materiale hidroizolante destinate sa protejeze  betonul dar si structura cladirilor de efectele daunatoare ale mediului inconjurator cum ar fi apa de ploaie si multi alti factori nocivi. Aceste materiale difera prin natura lor chimica, compozitie minerala, proprietati fizice, durabilitate si o serie de alte caracteristici care afecteaza calitatea si performanta de impermeabilizare a acestora.

Printre materialele de hidroizolatii se enumera
Materialele pe baza de rasini si polimeri.(aceste materiale pot fi sub forma de mastic de etansare,rulouri, foi, etc.)

Principiul de baza al acestor materiale hidroizolante  este acela de a crea o suprafata etansa si a ajuta la protectia betonului impotriva infiltratiilor de apa prin:stabilitate,elasticitate sau plasticitate chimica(in unele cazuri).Tot odata la aceste materiale exista unele deficiente care impun anumite restrictii sau necesita munca si costuri suplimentare in aplicarea lor.

Cu toate ecestea la temperatutiri scazute de cele mai multe ori materialele bituminoase modificate polimeric pot devenii casante  atragand dupa ele consecintele de rigoare  (rupere,fisuri) de acea nu este indicat sa se intervina pe suprafata hidroizolata la temperaturi sub 0 grade decat daca este absolut necesar.
Hidroizolatie Terase
Pregatirea Terasei
Aplicarea Membranei
Hidroizolatii Profesionale
Hidroizolatii Terase Blocurii
Hidroizolatii
Hidroizolatii Terase
Hidroizolatii Terase Circulabile
Hidroizolatii Terase Necirculabile
Hidroizolatii Hale Industriale
Reabilitari Terase
Hidroizolatii Poliuretanice
Hidroizolatii Lichide
Membrane Bituminoase
Tehnologie
Hidroizolatii Fundatii
Reparatii Scurgeri
Contact
Galerie Foto Hidroizolatii
Hidroizolatii Subsolurii
HIDROIZOLATII TERASE
Copyright 2000 - izolatieterase@yahoo.com
Reparatii Hidroizolatii
hidroizolatii, hidroizolatii terase, hidroizolatii acoperisuri, hidroizolatii acoperisuri bucuresti, lucrari acoperisuri bucuresti, lucrari hidroizolatii romania, hidroizolatii bucuresti, lucrari hidroizolatii Romania, hidroizolatii profesionale, reabilitari terase, hidroizolatii reabilitari terase, hidroizolatii blocuri, hidroizolatii hale industriale, hidroizolatii fundatii, hidroizolatii subsoluri, hidroizolatii lichide,hidroizolatii poliuretanice, hidroizolatii lichide terase, hidroizolatii lichide la terase, hidroizolatii lichide balcoane, hidroizolatii lichide la balcoane, izolatii terase, izolatii lichide, izolatii poliuretanice.
Hidroizolatii Acoperisuri Terase