Hidroizolatii Terase Blocurii
Hidroizolatii
Hidroizolatii Terase
Hidroizolatii Terase Circulabile
Hidroizolatii Terase Necirculabile
Hidroizolatii Hale Industriale
Reabilitari Terase
Hidroizolatii Poliuretanice
Hidroizolatii Lichide
Membrane Bituminoase
Hidroizolatii Fundatii
Tehnologie
Reparatii Scurgeri
Contact
Galerie Foto Hidroizolatii
Hidroizolatii Subsolurii
HIDROIZOLATII & REPARATII & REABILITARII
Hidroizolatii Profesionale
HIDROIZOLATII TERASE
Copyright 2000 - izolatieterase@yahoo.com
Reparatii Hidroizolatii
Hidroizolatii Lichide

Hidroizolatii Lichide  este o componenta poliuretanica fluida, de o vascozitate redusa, care se intareste la contactul cu umiditatea din atmosfera. Produce o membrana foarte elastica, cu o puternica aderenta la multe tipuri de suprafete. Contine o mica cantitate de solvent, prin urmare nu mai necesita diluare. Produsul este pe baza de rasina poliuretanica elastomera hidrofoba pura, plus filtre anorganice speciale care se regasesc in excelentele rezultate mecanice, chimice, termice si in proprietatile de rezistenta UV si la elementele naturii

Avantaje Excelenta aderare pe toata suprafata si hidroizolarea punct cu punct.
Exista ,daca sunt necesare grunduri pentru orice suprafata.
Rezistenta excelenta la UV in cazul stratului de culoare alba.
Excelenta reflexie a luminii solare(pentru culoarea alba)
Membrana hidroizolanta elastica si continua,fara suprapuneri si rosturi.
Permitivitate la vaporii de apa.
Rezistenta la hidroliza si la microorganisme-poate fi aplicat pe suprafete unde stagneaza apa.
Capacitatea de a asigura puntea peste grapaturi(crak bridging) pana la 2 mm chiar si la -10 grade celsius.
Rezistenta chimica si la abraziune.
Elasticitate exceptionala.
Posibilitatie de interventie si repara directa fara costuri considerabile.
Recomandari
Balcoane, terase.
Bai (dusuri), bucatarii si locuri cu acces dificil.
Pardoseli cu trafic pietonal.
Scari, stadioane, tribune.

Hidroizolatiile la terase, se pot executa gratie noilor materiale, aparute si la noi mult mai simplu si mai eficient decat sistemele clasice cu membrana de bitum.

Utilizare Rasina poliuretanica monocomponenta, elastica, rezistenta la UV. Este destinata in exclusivitate suprafetelor exterioare. Datorita gradului de elasticitate ridicat este indicat pentru suprafete cu vibratii, balcoane, terase, etc, realizand totodata si hidroizolatia suprafetei.
Caracteristici
Foarte elastica
Proprietati de preluare a fisurilor
Impermeabilitate
Rezistenta UV, nu se Ingalbeneste
Rezistenta la abraziune In conditii normale de utilizare
Este posibilarealizarea unor suprafete cu rezistenta la alunecare
Culoare
Lichid colorat

Durata de viata de pana la 25 de ani, aplicare usoara la rece, 100% bariera impermeabila, rezistenta la razele UV, rezistenta la radacinile plantelor, flexibilitate mare chiar si la 40 C. Aplicat corect, dupa polimerizarea finala, acest sistem de hidroizolare lichida este 100% hidrofob, creaza o membrana monolitica fara rosturi de imbinare, rezistenta la temperaturi cuprinse intre 40 C si + 90C, este circulabila la nivel mediu, si foarte usor de reparat local, in caz ca a fost deteriorata urmare a unor actiuni mecanice sau chimice puternice.

Membranele poliuretanice lichide aplicate la rece oferite de catre noi sunt folosite pentru: Hidroizolare Acoperisuri din lemn sau tabla, Hidroizolare terase verzi (terase gradini), Hidroizolatii pe Acoperisuri inversate, Hidroizolatii Terase si Balcoane, Hidroizolare Parcari auto si Poduri rutiere, Hidroizolarea Piscinelor, Hidroizolare Rezervoare, Hidroizolare Canale de Irigatii si Stadioane, Protectie Beton amprentat, Protectii Fatade, Hidroizolatii Terase din Gresie, Marmura si Granit, Protectie OSB.

Hidroizolatii poliuretanice lichide transparente

Membranele poliuretanice lichide si transparente COLODUR, ATK HYPERDESMO-T, ATK ADY si MARITRANS MD pot fi aplicate pe gresie, lemn, marmura. Membranele poliuretanice transparente COLODUR, ATK HYPERDESMO-T, ATK ADY si MARITRANS MD se aplica lichid, au o stabilitate ridicata la UV, stabile la variatii de temperatura -30C si + 90C, protejeaza si impermeabilizeaza suprafetele minerale impotriva infiltrarii apei, impotriva inghetului, fumului si ploii acide.

Mastic poliuretanic tixotropic pentru sigilare, rosturi, fisuri, sifoane

Mastic poliuretanic monocomponent ATK PU SEALANT si ELASTOSEAL PU 50 FC cu uscare rapida in forma de pasta tixotropica, sunt folosite pentru sigilarea rosturilor (gresie, marura) ,fisurilor si etanseizarea sifoanelor. Dupa aplicare, in contactul cu aerul, se vulcanizeaza intr-o masa puternic elastica si coeziva.

Sigilant pt piatra naturala sau beton amprentat

Sigilantii MS 80, MD, PS 20 si PS 21 sunt produse transparente, semi-rigide, rezistente la abraziune, lucioase sau nu, UV-stabil (nu se ingalbeneste),sigilanti monocomponenti utilizati pentru protectia si sigilarea betonului, pietrei si suprafetelor minerale. Pe baza de solvent, polimerizeaza in reactie cu umiditatea din sol si din aer. Sigilantii mentionati mai sus, pot fi aplicati pe piatra naturala sau beton amprentat.

Reparatii terase membrane bitumate

Sistemul traditional de hidroizolatie cu membrane bituminoase reprezinta o tehnologie invechita si nu maiface fata noilor cerinte in domeniu.

Membrana poliuretanica lichida este un sistem nou de hidroizolatie ce permite o aplicare usoara la rece si o durata de viata medie de 25 ani (specificat si in Agrementul European CE), incomparabila cu membrana bituminoasa. Hidroizolatiile lichide se aplica direct peste hidroizolatia existenta (membrana bituminoasa) dupa ce s-au facut lucrari de retusare a stratului suport. Astfel se pot acoperi orice forme ale suprafetelor care nu puteau fi eficient hidroizolate cu solutii clasice. Reparatia membranei bituminoase vechi consta in: sigilarea si armarea tuturor imbinarilor membranelor bitumate cu banda de geotextil impregnata cu membrana poliuretanica lichida si ulterior acoperirea intregii suprafete cu doua straturi succesive de membrana poliuretanica lichida, ce preia forma suprafetei suport, facand o hidroizolatie completa inclusiv a diferitelor detalii de pe suprafata suport (aeratoare, sifoane, luminatoare, cosuri de fum, etc.).


Lacuri si adezivi pentru lemn, parchet si dale

Adezivul poliuretanic este un adeziv foarte elastic si flexibil pe baza de polimeri poliuretanici, cu o uscarerapida, si nu contine apa si solvent. In principal este utilizat pentru lipirea gresiei si a parchetului, dar si ca strat hidroizolator (Stratul 1- hidroizolant, stratul 2 adeziv). Adezivul poliuretanic monocomponent are rezistenta la temperature cuprinse intre 40C si +90C.

Reparatii infiltratii subsoluri

In subsoluri pot aparea infiltratii prin rosturile de turnare, fisuri , pardoseala sau pereti, prin rosturile dedilatatie, segregari sau gaurile de la tiranti. Pentru aceste tipuri de infiltratii in subsol recomandam produsele supercristalizante HYSEAL produs de impermeabilizare cristalizant monocomponent pe baza de ciment. Materialele chimice din structura lui penetreaza betonul in adancime si prin reactia cu umiditatea si hidroxidul de calciu prezente in structura betonului formeaza cristale insolubile in interiorul spatiilor capilare si a porilor. HYSEAL este folosit pentru Hidroizolarea subsolurilor, fundatiilor, canalelor, rezervoarelor de apa etc.

Sisteme epoxidice si poliuretanice pt pardoseli

Pardoselile epoxidice sau poliuretanice se folosesc in mod special pentru hale industriale, depozite, parcari auto, fabrici, spatii comerciale etc. Pardoseala epoxidica autonivelanta este folosita pentru suprafete cu trafic intens.
Pardoseala poliuretanica se poate folosii pentru spitale, institutii de invatamant si hale industriale. Acest sistem poate suporta socuri mecanice si are un grad ridicat de elasticitate.

Hidroizolatii lichide poliuretanice, flexibila, rezistenta la curatire cu jet de apa si abur, de inalta rezistenta mecanica, chimica si termica.


Tehnologie antimicrobiana pe baza de nanoparticule cu ioni de argint, inglobata in sistemul de pardoseala, care asigura o protectie eficienta impotriva bacteriilor, microbilor si sporilor.

Optimizarea Igienei: Agentul antimicrobian pe baza de ioni de argint inglobat in sistem controleaza dezvoltarea si raspandirea bacteriilor pe suprafata pardoselei. Se pot folosi produse de curatenie care contin acizi, hidroxizi, etc.


Usurinta in Curatare: Datorita texturii suprafetei si a agentului antimicrobian, imprastierea murdariei si a bacteriilor pe suprafata este redusa, usurand astfel procesul de curatare si dezinfectare.
Perioada Extinsa de Viata: Proprietatile antibacterie raman active chiar si in cazul unei pardoseli uzate, zgariate sau lovite datorita inglobarii agentului antimicrobian in masa pardoselei, nu doar in stratul final. Fata de alti aditivi, sporii, mucegaiul, bacteriile, nu dezvolta rezistenta la nanoparticulele de ioni de argint, garantand o suprafata sigura pe toata durata de viata a pardoselei.
Intretinere Usoara, avantajul reparatiilor punctuale sau aplicarea unui strat de inchidere nou, fara a fi nevoie ca pardoseala veche sa fie scoasa, confera pardoselei o perioada de viata practic nelimitata.
Siguranta: Posibilitatea aplicarii unei texturi antiderapante, reduce accidentele legate de alunecari in special in zonele umede de procesare sau cand suprafata a fost curatata recent.

Rezistenta Chimica: Sistemul propus de noi are o rezistenta excelenta la o gama larga de substante chimice cum ar fi : uleiuri, acizi, substante de curatare; intalnite in industrial alimentara.

Rezistenta Mecanica: Rezistenta la compresiune obtinuta, face ca pardoseala sa se comporte excelent la trafic intens, trecerea motostivuitoarelor, caderi accidentale de la inaltime ale materialelor si echipamentelor utilizate
Caracteristicile Hidroizolatiei Lichide Continue:


Suprafate continue, fara imbinari, impermeabile, nu produc praf;
Se pot aplica pe beton vechi(deteriorat, cu fisuri)beton nou, mozaic vechi, gresie, gresie antiacida;
Se pot aplica in locul unei pardoseli vechi epoxidice cu probleme;
Usor de curatat si dezinfectat conform cerintelor igienice;
Antiderapante ( sigilate in cuart sau agent tixotropic) sau netede ;
Rezistente la actiunea uleiurilor,grasimilor,coloranti;
Rezistenta la variatii de temperatura venite atat din procesele de fabricatie cat si din metodele de curatare prin procedee termice ex: cu jet de vapori;
Rezistente chimice excelente la agresiunile provenite din procesul de fabricatie sau de la produsele de curatare/dezinfectare;
Gama diversificata de culori la dispozitia clientului;
Indeplinesc standarde sanitare de calitate si siguranta ;
Rapiditate in aplicare si dare in folosinta.

Mastic pentru rosturi
Membrana Lichida HYPERDESMO
hidroizolatii, hidroizolatii terase, hidroizolatii acoperisuri, hidroizolatii acoperisuri bucuresti, lucrari acoperisuri bucuresti, lucrari hidroizolatii romania, hidroizolatii bucuresti, lucrari hidroizolatii Romania, hidroizolatii profesionale, reabilitari terase, hidroizolatii reabilitari terase, hidroizolatii blocuri, hidroizolatii hale industriale, hidroizolatii fundatii, hidroizolatii subsoluri, hidroizolatii lichide,hidroizolatii poliuretanice, hidroizolatii lichide terase, hidroizolatii lichide la terase, hidroizolatii lichide balcoane, hidroizolatii lichide la balcoane, izolatii terase, izolatii lichide, izolatii poliuretanice.
Hidroizolatii Acoperisuri Terase

Reparatii terase membrane bitumate
Sistemul traditional de hidroizolatie cu membrane bituminoase reprezinta o tehnologie invechita si nu mai face fata noilor cerinte in domeniu. Membrana poliuretanica lichida este un sistem nou de hidroizolatie ce permite o aplicare usoara la rece si o durata de viata de pana la 25 de ani, incomparabila cu membrana bituminoasa