Hidroizolatii Terase Blocurii
Hidroizolatii
Hidroizolatii Terase
Hidroizolatii Terase Circulabile
Hidroizolatii Terase Necirculabile
Hidroizolatii Hale Industriale
Reabilitari Terase
Hidroizolatii Poliuretanice
Hidroizolatii Lichide
Membrane Bituminoase
Hidroizolatii Fundatii
Tehnologie
Reparatii Scurgeri
Contact
Galerie Foto Hidroizolatii
Hidroizolatii Subsolurii
HIDROIZOLATII & REPARATII & REABILITARII
Hidroizolatii Profesionale
HIDROIZOLATII TERASE
Copyright 2000 - izolatieterase@yahoo.com
Hidroizolatii Poliuretanice          

Hidroizolatii a Teraselor se poate executa mult mai simplu acum cand materialele a ajuns sa atinga performante exceptionale
Acest sistem consta in aplicarea unei amorse , iar dupa 24 de ore se aplica primul strat de membrana fiind urmat de un al doilea strat la alte 24 de ore .
Membrana se numeste
Hyperdesmo - este o componenta poliuretanica fluida, de o vascozitate redusa, care se intareste la contactul cu umiditatea din atmosfera. Produce o membrana foarte elastica, cu o puternica aderenta la multe tipuri de suprafete. Contine o mica cantitate de solvent, prin urmare nu mai necesita diluare. Produsul este pe baza de rasina poliuretanica elastomera hidrofoba pura, plus filtre anorganice speciale care se regasesc in excelentele rezultate mecanice, chimice, termice si in proprietatile de rezistenta UV si la elementele naturii.

Hidroizolatia nu necesita un alt finisaj aspectul fiind agreabil .
Daca se doreste ca membrana sa reziste unui trafic mediu se recomanda sigilarea cu un strat de finish.
Membrana poliuretanica aplicata lichid are ca principale avataje: Durata de viata de pana la 25 de ani, aplicare usoara la rece, 100% bariera impermeabila, rezistenta la razele UV, rezistenta la radacinile plantelor, flexibilitate mare chiar si la - 40 C. Aplicat corect, dupa polimerizarea finala, acest sistem de hidroizolare lichida este 100% hidrofob, creaza o membrana monolitica fara rosturi de imbinare, rezistenta la temperaturi cuprinse intre -40 C si + 90C, este circulabila la nivel mediu, si foarte usor de reparat local, in caz ca a fost deteriorata urmare a unor actiuni mecanice sau chimice puternice.
Modu de aplicare

Este indicat sa aplicati aceasta solutie cu pensula, trafaletul in unul sau doua straturi, cu un consum total minim de 1,2-1,5 kg/mp. Curatati suprafata pe care urmeaza sa aplicati membrana cu un jet de apa. Mai mult, indepartati impuritatile uleioase, ceroase si grasimile. In cazul in care vreti sa hidroizolati placi ceramice sau suprafete neporoase, trebuie mai intai sa aplicati o amorsa.Domenii de utilizare: Acoperisuri Acoperisuri circulabile Acoperisuri inversate Terase si balcoane Parcari Bazine Piscine Stadioane Poduri Canale de irigatie Fundatii Subsoluri Tunele Incaperi subterane
Calitatea unei lucrari

Este data de calitatea si caracteristicile materialului folosit precum si de calitatea executiei termosudurilor dintre role cat si pregatirea suparfetei ce urmeaza a fii hidroizolata.
Oferim un discount special pentru clientii care ne-au gasit pe internet si comision pentru fiecare lucrare oferita. Contactati-ne astazi sa cunoasteti oferta noastra.
Pentru Asociatiile de Proprietari oferim cel mai avantajos Pret ACCESIBIL Politica noastra de preturi este adaptabila nevoilor si cerintelor clientului. Astfel, veti avea certitudinea ca raportul calitate / pret este cel dorit de dvs.
Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati si un reprezentant al firmei noastre se va deplasa la locul unde se executa lucrarea, unde se vor stabili, impreuna cu dvs obiectivele si conditiile colaborarii.
Dorim sa va informam inca de acum ca profesionalismul,calitatea, rapiditatea, seriozitatea si nu in ultimul rand preturile accesibile reprezinta criteriile care stau la baza activitatii firmei noastre
Acest tip de membrana are o sumedenie de avantaje, dintre care vom enumera cateva. Acopera fisurile, este foarte elastica si asigura un strat continuu.

Are o adeziune excelenta pe beton, zidarie, tigle etc. Se transforma din faza lichida n faza solida n timp record, minim 5 secunde, maxim 3 ore, n functie de tipul de hidroizolatie folosit. Viteza de executie este extraordinara (o echipa de 2-3 muncitori poate executa real 800-1000 mp de hidroizolatie completa, dar mai ales corecta). Punerea n opera se poate face n orice anotimp si la orice temperatura exterioara (-10C, 50C). Garantia executiei este tripla (20-25 de ani) fata de orice varianta ,,clasica" (5-8 ani). Rezistenta la trafic este excelenta, ca si aceea la toti factorii agresivi externi: torente, grindina, diferente mari de temperatura, radiatii ultraviolete, ploi acide etc. Deloc de ignorat este si faptul ca manopera este cu 80% redusa fata de sistemul clasic.

Cele mai noi solutii sunt hidroizolatiile poliuretanice, care au o rezistenta excelenta la radiatii UV, nefiind necesara protectia suplimentara prin vopsire. n plus, se pot aplica si peste hidroizolatia veche, singura restrictie fiind data de starea de degradare a hidroizolatiei vechi. Se aplica de regula n doua straturi cu grosime de 0,7-1,0 mm/strat, gradul de acoperire fiind de 1,5-2,0 kg/mp.
Atentie, exista si o serie de limitari!

Nu se recomanda pentru:

Hidroizolarea suprafetelor piscinelor in contact cu apa tratata chimic.
Expunere la raze UV in cazul culorilor inchise, de exemplu rosu, verde, albastru etc.
Materialul poate fi aplicat cu succes pe beton, ciment fibros, mozaic, tigle de ciment, acrilic vechi si suprafete de asfalt, lemn, metal corodat sau otel galvanizat. Pentru o buna aplicare este indicata curatarea suprafetei folosind jetul de apa daca e posibil. Trebuie indepartate impuritatile uleioase, ceroase si grasimile. Laptele de ciment, particulele detasate, agentii de demulare, membranele intarite trebuie indepartate. Se umplu imperfectiunile cu produsul adecvat. Acesta se aplica cu pensula sau trafaletul in cel putin doua straturi. Deoarece contine solventi volatili inflamabili, trebuie aplicat in zone bine aerisite, departe de flacari deschise
      Avantaje
Aderenta foarte buna la suport;
Putere mare de umplere a porilor;
Elasticitate medie;
Efect antiderapant;
Rezistanta la apa, poate fi in contact permanent cu apa deaorece nu emulsioneaza;
Pastreaza permeabilitatea suportului la aer;
Permeabilitate la vapori si impermeabilitate la apa;
Permite traficul pietonal si auto direct pe produs, fara a fi nevoie de o protectie speciala;
Rezistenta buna la intemperii si variatii mari de temperatura;
Rezistenta excelenta la radiatii UV;
Rezistenta la miscari si fisuri ale substratului;
Rezistenta la impact si abraziune;
Rezistenta mare la agenti chimici ( produse de curatare );
Caracter nepoluant.
Inainte de deschiderea ambalajului se indeparteaza orice urma de praf sau murdarie pentru a nu contamina produsul.
Adaugati componenta intaritoare peste componenta rasina si amestecati utilizand un mixer mecanic pana cand se formeaza un amestec omogen;si se trece imediat la aplicarea solutiei bicomponenta poliuretanica lichida
Se aplica traditional cu o spatula dintata uniform pe stratul suport, intr-o cantitate incat sa se asigure o acoperire totala cu hidroizolatie.
Este recomandata aplicarea cu trafaretele sau pensula
Aceasta tehnologie prezinta urmatoarele avantaje:
-pierderi minime de material;
-aderenta sporita la stratul suport, indiferent ca este vorba de hidroizolatie, pardoseala, adeziv pentru termoizolatii polistiren,lac si grund
-aplicare uniforma / egala;
-strat perfect neted;
Aplicarea produsului pe suport se face numai dupa pregatirea corespunzatoare a acesteia, deoarece poate influenta calitatea acoperirii.
Se utilizeaza atat pe suprafete orizontale cat si pe suprafete verticale.
Suprafetele trebuie curatate de impuritati, fara fisuri,lipsite de praf, vopsea, ceara, uleiuri, rugina, urme de gips si alte produse care pot dauna aderentei;alte particule sau contaminatii.
Suprafetele trebuie sa fie uscate si rezistente.
Reparatii Hidroizolatii
hidroizolatii, hidroizolatii terase, hidroizolatii acoperisuri, hidroizolatii acoperisuri bucuresti, lucrari acoperisuri bucuresti, lucrari hidroizolatii romania, hidroizolatii bucuresti, lucrari hidroizolatii Romania, hidroizolatii profesionale, reabilitari terase, hidroizolatii reabilitari terase, hidroizolatii blocuri, hidroizolatii hale industriale, hidroizolatii fundatii, hidroizolatii subsoluri, hidroizolatii lichide,hidroizolatii poliuretanice, hidroizolatii lichide terase, hidroizolatii lichide la terase, hidroizolatii lichide balcoane, hidroizolatii lichide la balcoane, izolatii terase, izolatii lichide, izolatii poliuretanice.
Hidroizolatii Acoperisuri Terase