Hidroizolatii Terase Blocurii
Hidroizolatii
Hidroizolatii Terase
Hidroizolatii Terase Circulabile
Hidroizolatii Terase Necirculabile
Hidroizolatii Hale Industriale
Reabilitari Terase
Hidroizolatii Poliuretanice
Hidroizolatii Lichide
Membrane Bituminoase
Hidroizolatii Fundatii
Tehnologie
Reparatii Scurgeri
Contact
Galerie Foto Hidroizolatii
Hidroizolatii Subsolurii
HIDROIZOLATII & REPARATII & REABILITARII
hidroizolatii,hidroizolatii terase,hidroizolatii acoperisuri, hidroizolatii acoperisuri bucuresti, lucrari acoperisuri bucuresti, lucrari hidroizolatii romania, hidroizolatii bucuresti, lucrari hidroizolatii Romania
Hidroizolatii Profesionale
HIDROIZOLATII TERASE
Copyright 2000 - izolatieterase@yahoo.com
hidroizolatii, hidroizolatii asociatie, hidroizolatii terasa, hidroizolatii in bucuresti, hidroizolatii terase, terasa blocuri, hidroizolatii, terase, izolatii, membrane, cladiri, bloc, bituminoase, hidroizolatii cladiri, hidroizolatii terase, garantie pana, hidroizolatii cladiri birouri
Hidroizolatii Terase Circulabile (Acoperis Inversat).

Primul strat, o membrana armata poliester de 3 mm,acesta nu se lipeste pe toata suprafata pt a permite libera circulatie a vaporilor.

Al doilea strat, o hidromembrana armata cu poliester de 4 mm grosime. Termoizolatia, polistiren extrudat de 5-10 cm grosime. Sapa armata, peste care se poate monta gresie, dale. etc.

Hidroizolatii la nivelul Fundatiilor

Amorsarea betonului, se folosesc amorse bituminoase pe baza de apa s-au solventi(este recomandata amorsarea betonului pt astuparea porilor si o mai buna aderenta.

Punerea in opera a hidromembranei de 4 mm armate cu poliester.

Protectia mecanica, o folie de polipropilena gofrata, aceasta se aseaza peste hidromembrana, avand rolul de a proteja materialul .

Drenajul, este realizat dintr-un sistem de conducte ce are rolul de a prelua si dirija apa

Membranele bituminoase aditivate sunt materiale compozite care se nasc din combinarea a doua elemente principale:

mixtura bituminoasa - pe baza de bitum modificat cu polimeri
suportul (armatura) - poliester
  
Cele doua componente conlucreaza foarte bine, bitumul oferind puterea sa impermeabilizeze, in timp ce armatura asigura o repartizare uniforma a sarcinilor de incarcare si o rezistenta mecanica superioara.

Hidroizolatii Terase Circulabile -(dublu-strat)

hidromembrane pe nisip;
hidromembrane cu ardezie.
Obtinerea unei hidroizolatii de bune calitate depinde de:

buna organizare a locului de munca;
exigenta cu care se receptioneaza suprafata suport;
calitatea materialelor ce se pun īn opera.
Tehnologia punerii in opera a hidromembranelor cuprinde :


Reparatii Hidroizolatii
hidroizolatii, hidroizolatii terase, hidroizolatii acoperisuri, hidroizolatii acoperisuri bucuresti, lucrari acoperisuri bucuresti, lucrari hidroizolatii romania, hidroizolatii bucuresti, lucrari hidroizolatii Romania, hidroizolatii profesionale, reabilitari terase, hidroizolatii reabilitari terase, hidroizolatii blocuri, hidroizolatii hale industriale, hidroizolatii fundatii, hidroizolatii subsoluri, hidroizolatii lichide,hidroizolatii poliuretanice, hidroizolatii lichide terase, hidroizolatii lichide la terase, hidroizolatii lichide balcoane, hidroizolatii lichide la balcoane, izolatii terase, izolatii lichide, izolatii poliuretanice.
Hidroizolatii Acoperisuri Terase

Hidroizolatii Terase Circulabile

Primul strat: o membrana armata poliester de 3 mm,acesta nu se lipeste pe toata suprafata pt a permite libera circulatie a vaporilor.
Al doilea strat: o hidromembrana armata cu poliester de 4 mm grosime. Termoizolatia, polistiren extrudat de 5-10 cm grosime. Sapa armata: peste care se poate monta gresie, dale. etc.

Hidroizolarea teraselor uzuale, circulabile, cu trafic redus se realizeaza cu placi termoizolante din polistiren expandat, rezistente la incarcari, hidroizolatia fiind realizata deasupra termoizolatiei. Un strat de difuzie este de asemenea prevazut pentru asigurarea eliminarii vaporilor, fapt pentru care se recomanda realizarea unui calcul termic de verficare a performantelor intregului ansamblu.

Oferim solutii pentru lucrari de hidroizolatii terase circulabile, hidroizolatii terase necirculabile, hidroizolatii terase blocuri, hidroizolatii garaje, hidroizolatii hale industriale, hidroizolatii subsoluri, hidroizolatii piscine, hidroizolatii acoperis case, etc.
Lucrarea de hidroizolatie a cladirilor este una din cele mai importante etape īn construirea caselor noi deoarece previne aparitia igrasiei si infiltratia apei īn cladire.

Este foarte important de stiut ca instalarea hidroizolatiei nu o poate face orice meserias pentru ca orice zgārietura, gol sau cuta, poate cauza infiltrarea apei, provocand in timp aparitia igrasiei. De aceea va punem la dispozitie o echipa de profesionisti īn instalarea hidroizolatiilor care lucreaza respectānd toate detaliile procedurii de instalare a hidroizolatiilor
Racordarea hidroizolatiei la rosturile de dilatatie trebuie sa permita miscarile relative a celor doua unitati de caldire fara a forta si rupe orice tip de strat de hidroizolatie de deasupra.
Rostul de deformatie la terasele necirculabile se hidroizoleaza prin ridicarea pe ambele parti a unor reborduri sau aticuri care se imbraca cu membrana si se inchide cu profil tabla cu bucla.
Rostul de deformatie la terasele circulabile care este de nivel se asigura cu strat de membrana hidroizolatie modelata cu bucla in dreptul rostului atat la bariera de vapori cat si la membrana de inchidere.
Aceste bucle asigura o crestere de lungime a hidroizolatiei in cazul dilatarii rostului. Rosturile se umplu cu masticuri cauciucate.
Terasa se va placa de preferat cu pardoseala demontabila (nu cu gresie) pentru a se putea interveni la hidroizolatie in caz de rupere.