Hidroizolatii Terase Blocurii
Hidroizolatii
Hidroizolatii Terase
Hidroizolatii Terase Circulabile
Hidroizolatii Terase Necirculabile
Hidroizolatii Hale Industriale
Reabilitari Terase
Hidroizolatii Poliuretanice
Hidroizolatii Lichide
Membrane Bituminoase
Hidroizolatii Fundatii
Tehnologie
Reparatii Scurgeri
Contact
Galerie Foto Hidroizolatii
Hidroizolatii Subsolurii
HIDROIZOLATII & REPARATII & REABILITARII
hidroizolatii,hidroizolatii terase,hidroizolatii acoperisuri, hidroizolatii acoperisuri bucuresti, lucrari acoperisuri bucuresti, lucrari hidroizolatii romania, hidroizolatii bucuresti, lucrari hidroizolatii Romania
Hidroizolatii Profesionale
HIDROIZOLATII TERASE
Copyright 2000 - izolatieterase@yahoo.com
hidroizolatii, hidroizolatii asociatie, hidroizolatii terasa, hidroizolatii in bucuresti, hidroizolatii terase, terasa blocuri, hidroizolatii, terase, izolatii, membrane, cladiri, bloc, bituminoase, hidroizolatii cladiri, hidroizolatii terase, garantie pana, hidroizolatii cladiri birouri

Terase tip monostrat Hidroizolatie Terase
- curatarea suprafatelor ce urmeaza a fi reparate
- amorsa bituminoasa
- efectuarea de reparatii locale ale straturilor de membrane de hidroizolatii existente, daca este cazul
- strat final de membrane de hidroizolatii tip: Poliester SBS 4,5 Kg/mp
- montarea de aerisiri si parafrunzare
Terase tip dublustrat Hidroizolatie Terase
- curatarea suprafatelor ce urmeaza a fi reparate
- amorsa bituminoasa
- efectuarea de reparatii locale ale straturilor de hidroizolatii existente, daca este cazul
- primul strat de membrane termosudabile din bitum aditivat SBS, greutate 4kg/mp
- stratul final de membrane de hidroizolatii tip: Poliester SBS 4,5 Kg/mp
- montarea de aerisiri si parafrunzare
Hidroizolatii Terase

Firma noastra  executa sisteme profesionale de hidroizolatii terase, izolatii termice, termohidroizolatii si amenajari diverse, folosind cele mai ecologice si eficiente materiale-solutii pentru realizarea hidroizolatiilor.
Aceste hidroizolatii sunt lucrari esentiale pentru orice constructie de aceea va punem la dispozitie calitate, profesionalism, seriozitate, si nu in ultimul rand PRETURI ACCESIBILE.
Rolul hidroizolatiilor este de a proteja constructia Ómpotriva actiunii apelor de orice fel (lichid, vapori), ca si Ómpotriva infiltrarii acestora (din exterior spre interior sau din interior spre exterior), apa fiind un important agent agresiv, cu efecte negative majore asupra peretilor sau elementelor de constructie care vin Ón contact cu ea
Reparatii Hidroizolatii
hidroizolatii, hidroizolatii terase, hidroizolatii acoperisuri, hidroizolatii acoperisuri bucuresti, lucrari acoperisuri bucuresti, lucrari hidroizolatii romania, hidroizolatii bucuresti, lucrari hidroizolatii Romania, hidroizolatii profesionale, reabilitari terase, hidroizolatii reabilitari terase, hidroizolatii blocuri, hidroizolatii hale industriale, hidroizolatii fundatii, hidroizolatii subsoluri, hidroizolatii lichide,hidroizolatii poliuretanice, hidroizolatii lichide terase, hidroizolatii lichide la terase, hidroizolatii lichide balcoane, hidroizolatii lichide la balcoane, izolatii terase, izolatii lichide, izolatii poliuretanice.
Realizarea unei hidroizolatii pe o terasa de bloc dupa cum urmeaza:

Terase uzuale, circulabile, cu trafic redus
Terase circulabile, inversate, cu trafic auto
Terase necirculabile uzuale
Terase necirculabile clasice pe structuri usoare
Terase necirculabile inversate

Hidroizolarea teraselor uzuale, circulabile, cu trafic redus se realizeaza cu placi termoizolante din polistiren expandat, rezistente la incarcari, hidroizolatia fiind realizata deasupra termoizolatiei. Un strat de difuzie este de asemenea prevazut pentru asigurarea eliminarii vaporilor, fapt pentru care se recomanda realizarea unui calcul termic de verficare a performantelor intregului ansamblu.

In cazul teraselor circulabile, inversate, cu trafic auto ordinea straturilor este inversata, termoizolatia venind deasupra hidroizolatiei. Folosirea polistirenului extrudat garanteaza rezistenta la greutate si insensibilitate la prezenta umiditatii.

Hidroizolarea teraselor necirculabile este una din cele mai simple metode de executie, prin utilizarea unui pietris de diferite marimi, pentru a asigura scurgerea apei.

Nu aceeasi metoda a pietrisului este folosita in cazul teraselor necirculabile clasice pe structuri usoare, ci se recomanda montarea in panta a unor membrane hidroizolante pe suportul stratului terasabil.
Pentru terase necirculabile inversate se recomanda, de asemenea, folosirea polistirenului extrudat si a placilor termoizolante cu falt, acestea fiind protejate de pamant si nisip cu ajutorul unui filtru geotextil.

Hidroizolatii Acoperisuri Terase