Hidroizolatii Terase Blocurii
Hidroizolatii
Hidroizolatii Terase
Hidroizolatii Terase Circulabile
Hidroizolatii Terase Necirculabile
Hidroizolatii Hale Industriale
Reabilitari Terase
Hidroizolatii Poliuretanice
Hidroizolatii Lichide
Membrane Bituminoase
Hidroizolatii Fundatii
Tehnologie
Reparatii Scurgeri
Contact
Galerie Foto Hidroizolatii
Hidroizolatii Subsolurii
HIDROIZOLATII & REPARATII & REABILITARII
hidroizolatii,hidroizolatii terase,hidroizolatii acoperisuri, hidroizolatii acoperisuri bucuresti, lucrari acoperisuri bucuresti, lucrari hidroizolatii romania, hidroizolatii bucuresti, lucrari hidroizolatii Romania
Compound-ul membranelor APAO este constituit dintr-un amestec de bitum distilat modificat cu un continut ridicat de polialfaolefine amorfe (APAO).
Calitatile sale specifice sunt evidentiate de trei indicatori: rezistenta la imbatranirea termica, flexibilitatea la rece (-25 C), inferioara compound-ului modificat SBS si stabilitatea formei la cald (140 C), superioara compound-ului modificat SBS.
Rezistenta extraordinara la imbatranirea termica a acestui compound se reflecta in cresterea functionalitatii in timp. O flexibilitate la rece excelenta permite adaptarea usoara a membranei in timpul instalarii, care este o caracteristica importanta in zonele cu clima aspra.
Acest compound, datorita formulei sale specifice, are de asemenea un comportament remarcabil impotriva imbatranirii prin expunerea la razele UV si asigura o excelenta pedonabilitate in timpul aplicarii, proprietati esentiale ale suprafetelor "expuse", caz in care chiar si aspectul estetic trebuie sa fie impecabil.Compound-ul, ca si comportament dupa imbatranirea termica, nu sufera nici o degradare, fie a flexibilitatii la rece fie a stabilitatii formei la cald.
Compound-ul membranelor SBS este constituit dintr-un amestec de bitum distilat modificat cu un continut ridicat de stiren-butadien-stiren. Calitatile sale specifice sunt evidentiate de doi indicatori: flexibilitatea la rece (-15 C) si elasticitatea.
Acesti doi parametri sunt determinanti pentru rezistenta la imbatranirea termica si rezistenta la fisurare a sistemului impermeabilizant ce se reflecta in cresterea functionalitatii in timp a acestuia. Rezistenta marita la fisurare determina aplicabilitatea acestor membrane in orice zona climatica si pe acoperisurile puternic solitate.
O flexibilitate la rece excelenta permite adaptarea usoara a membranei in timpul instalarii. Acest compound se deterioreaza prin expunerea la razele UV, de aceea se impune aplicarea unui al doilea strat de hidroizolare rezistenta la expunerea la razele UV sau protectia cu un strat de protectie greu din pavele si un jet de beton sau pietris.
Compound-ul membranelor APP este constituit dintr-un amestec de bitum distilat modificat cu polimeri elastoplastomerici si polipropilena atactica (APP). Calitatile sale specifice sunt evidentiate de doi indicatori: flexibilitatea la rece si stabilitatea formei la cald.
Aceasta se reflecta in cresterea functionalitatii in timp. Membrane cu o ridicata rezistenta la imbatranire termica si cu optima stabilitate de forma la cald, sunt aplicabile in orice zona climatica si in special in tarile cu clima calda si pe acoperisurile izolate termic.
O flexibilitate la rece excelenta permite adaptarea usoara a membranei in timpul instalarii, care este o caracteristica importanta in zonele cu clima aspra. Acest compound, datorita formulei sale specifice, are de asemenea un comportament remarcabil impotriva imbatranirii prin expunerea la razele UV si asigura o excelenta pedonabilitate in timpul aplicarii, proprietati esentiale ale suprafetelor "expuse", caz in care chiar si aspectul estetic trebuie sa fie impecabil.
GENERAL RAPID PRIMER este o solutie bituminoasa pe baza de bitum oxidat si solventi tehnici cu uscare rapida..
Parafrunzarele pentru scurgeri au fost concepute pentru a opri orice obiect ce ar putea bloca eficienta scurgerii apelor pluviale. Ele sunt inserate direct in tuburile de scurgere iar designul lor particular asigura o etansare perfecta. Sunt rezistente la actiunea razelor UV sau a altor agenti atmosferici. Pentru a garanta scurgerea eficienta a apei pluviale este recomnadata curatarea periodica a zonei din jurul parafrunzarelor.
Scurgerile de camp TPE sunt folosite pentru conectarea sistemelor de impermeabilizare cu conductele de eliminare a apelor pluviale de pe acoperisuri. Scurgerile de camp au o flansa cu nervuri pentru a imbunatati aderenta la membranele bituminoase si are doua inele de etansare pe partea cilindrica, care au rol de sigilare intre teaza scurgerii si scurgere pluviala. Elasticitatea materialului folosit garanteaza o etansare pe termen lung, scurgerile sunt rezistente la imbatranire, deterioarea datorata soarelui sau agentilor atmosferici, sunt compatibile cu membranele APP, SBS si amorsele bituminoase.
Profilele de dilatare si contractie sunt special concepute ( au o parte situata central, care actioneaza ca o imbinare si doua laturi canelate pe fiecare parte), pentru a asigura o adeziune perfecta la sistemul de impermeabilizare.
Hidroizolatii Profesionale
HIDROIZOLATII TERASE
Copyright 2000 - izolatieterase@yahoo.com
Reparatii Hidroizolatii
hidroizolatii, hidroizolatii terase, hidroizolatii acoperisuri, hidroizolatii acoperisuri bucuresti, lucrari acoperisuri bucuresti, lucrari hidroizolatii romania, hidroizolatii bucuresti, lucrari hidroizolatii Romania, hidroizolatii profesionale, reabilitari terase, hidroizolatii reabilitari terase, hidroizolatii blocuri, hidroizolatii hale industriale, hidroizolatii fundatii, hidroizolatii subsoluri, hidroizolatii lichide,hidroizolatii poliuretanice, hidroizolatii lichide terase, hidroizolatii lichide la terase, hidroizolatii lichide balcoane, hidroizolatii lichide la balcoane, izolatii terase, izolatii lichide, izolatii poliuretanice.
Hidroizolatii Acoperisuri Terase

Membrane Bituminoase
Reparatii terase membrane bitumate. Sistemul traditional de hidroizolatie cu membrane bituminoase reprezinta o tehnologie care face fata noilor cerinte in domeniu HIDROIZOLATIILOR CU MEMBRANE BITUMINOASE