Hidroizolatii Terase Blocurii
Hidroizolatii
Hidroizolatii Terase
Hidroizolatii Terase Circulabile
Hidroizolatii Terase Necirculabile
Hidroizolatii Hale Industriale
Reabilitari Terase
Hidroizolatii Poliuretanice
Hidroizolatii Lichide
Membrane Bituminoase
Hidroizolatii Fundatii
Tehnologie
Reparatii Scurgeri
Contact
Galerie Foto Hidroizolatii
Hidroizolatii Subsolurii
HIDROIZOLATII & REPARATII & REABILITARII
Hidroizolatii Profesionale
Reabilitari Hidroizolatii

Cauze posibile de infiltratie

Din experienta, putem sa va enumeram posibile cauze ale infiltratiilor in structura acoperisurilor care sunt hidroizolate sau nu:
-    termosudura intrerupta sau slaba la imbinarea benzilor hidroizolante, zone intepate sau perforate mecanic , margini neetanse de hidroizolatie montate contra apei
-    microfisuri in structura membranelor de calitate slaba provocate de temperaturile scazute, caldura excesiva, miscarile de lucru ale cladirii, vibratiilor
-    aticuri exterioare si parti verticale de zidarie desfacute, lipsa sorturilor de tabla
-    elemente neizolate care strapung acoperisul (camine aerisire, antene, kepenguri)
-    elemente exterioare si anexe neizolate prinse la nivel cu placa de nivel (cornise, balcoane).

Pentru probleme de infiltratii in acoperisuri sau pentru proiecte noi de hidroizolatii la constructii , va stam la dispozitie cu experienta noastra, echipele specializate in montaj si reparatii si seriozitatea companiei noastre.

Suntem deschisi pentru orice modalitate de colaborare: masuratori, deviz, solutii tehnice propuse, contractare, executie lucrare.
Recomandarile noastre

Pentru luarea in calcul de reparatie partiala sau reparatii la terasa prin imbracare cu mono-strat de membrana bituminoasa, vom folosi o membrana protejata cu ardezie naturala si armatura polyester, bitum elastomeric SBS cu flexibilitate la rece -15-25gradeC sau bitum plastomeric APP cu flexibilitate la rece 0-10gradeC, densitate 4-5kg/mp sau grosime 3-4mm. Se poate folosi si sistemul dublu strat cu membrane montate intretesut, primul strat avand o armatura din impaslitura de fibra sticla pentru stabilitate dimensionala in fata fluctuatiilor de temperatura pozitiva si negativa.

In cazul acoperisurilor terasa finisate cu gresie care au probleme cu infiltratia, reabilitarea consta prin decopertare, daca acest lucru este posibil si refacere hidroizolatie ori prin aplicarea de hidroizolatie lichida poliuretanica transparenta (sau color) care sa pastreze actuala nuanta de finisaj a terasei. Aceasta hidroizolatie respecta criteriile de durabilitate, flexibilitate si rezistenta anti-UV.

Criteriile esentiale de durabilitate si fiabilitate a membranelor hidroizolatoare se refera la mentinerea in timp a caracteristicilor fundamentale: impermeabilitate la apa, flexibilitate la temperaturi negative, stabilitate la temperaturi pozitive si rezistenta contra agentilor de mediu.

Montarea membranei in structuri hidroizolante se va face prin lipire la cald, respectand pentile de scurgere a apei, dupa care mansetele suprapunerilor se vor termosuda separat asigurand etansietatea hidroizolatiei. Toate elementele din alcatuirea unei suprafete acoperis (casute de aerisire, aticuri) vor fi luate in calcul la imbracarea cu hidroizolatie, pentru eliminarea oricarei surse de infiltratie a apei.

Intretinerea acoperisului

Pentru a va putea bucura cat mai mult de acoperisul hidroizolat, va recomandam respectarea urmatoarelor reguli:
Asigurarea unei evacuari bune a apei, curatarea gurilor de scurgere, corniselor sau altor dispozitive de evacuare pluviala prin inlaturarea tuturor resturilor, cum ar fi frunze, noroi etc.
In cazul Ón care este necesar instalarea unor noi echipamente de acoperis, fixarea cablurilor va fi facuta pe elementele de zidarie. Daca fixarile realizate strapung hidroizolatia este recomandat sa contactati aplicatorul din contract. Conceperea si realizarea strapungerilor se va face astfel Óncat sa fie asigurata etanseitatea structurii acoperisului. Problemele hidroizolatiei rezultate din montarea necorespunzatoare a echipamentelor de acoperis sau din infiltratii provocate de lucrari sau a unei circulatii neadecvate determina anularea certificatului de garantie.
HIDROIZOLATII TERASE
Copyright 2000 - izolatieterase@yahoo.com
Reparatii Hidroizolatii
Reparatii Hidroizolatii
hidroizolatii, hidroizolatii terase, hidroizolatii acoperisuri, hidroizolatii acoperisuri bucuresti, lucrari acoperisuri bucuresti, lucrari hidroizolatii romania, hidroizolatii bucuresti, lucrari hidroizolatii Romania, hidroizolatii profesionale, reabilitari terase, hidroizolatii reabilitari terase, hidroizolatii blocuri, hidroizolatii hale industriale, hidroizolatii fundatii, hidroizolatii subsoluri, hidroizolatii lichide,hidroizolatii poliuretanice, hidroizolatii lichide terase, hidroizolatii lichide la terase, hidroizolatii lichide balcoane, hidroizolatii lichide la balcoane, izolatii terase, izolatii lichide, izolatii poliuretanice.
Hidroizolatii Acoperisuri Terase

Reabilitari terase
Reabilitari hidroizolatii
Reabilitari terase hidroizolatii
Reabilitari pentru terasele blocurilor
Reabilitari hidroizolatie la acoperisuri si terase
Reabilitari acoperisuri terase balcoane
Reabilitari reparatii hidroizolatii