HIDROIZOLATII & REPARATII & REABILITARII
Hidroizolatii Profesionale
Hidroizolatii Terase Blocurii
Hidroizolatii
Hidroizolatii Terase
Hidroizolatii Terase Circulabile
Hidroizolatii Terase Necirculabile
Hidroizolatii Hale Industriale
Reabilitari Terase
Hidroizolatii Poliuretanice
Hidroizolatii Lichide
Membrane Bituminoase
Hidroizolatii Fundatii
Tehnologie
Reparatii Scurgeri
Contact
Galerie Foto Hidroizolatii
Hidroizolatii Subsolurii
Hidroizolatii Lichide Poliuretanice

Hidroizolatia poliuretanica lichida este foarte importanta pentru confortul dumneavoastra, iar pe piata apar tot felul de solutii inovatoare. Aceasta este una dintre ele:
Hidroizolatii Poliuretanice este o componenta poliuretanica fluida, de o vascozitate redusa, care se intareste la contactul cu umiditatea din atmosfera. Acest material produce o membrana foarte elastica ce are o puternica aderenta la multe tipuri de suprafete. Contine o cantitate mica de solvent (xilolit), prin urmare nu mai necesita diluare. Produsul este pe baza de rasina poliuretanica elastomera hidrofoba pura, plus filtre anorganice speciale care se regasesc in excelentele rezultate mecanice, chimice, termice, in proprietatile de rezistenta UV si la intemperii ale naturii.
Produsul este recomandat pentru hidroizolarea si protectia:
- tiglelor;
- gipsului si cofrajelor din beton;
- spumei poliuretanice de izolare;
- bailor;
- verandelor si balcoanelor;
- acoperisurilor;
- materialelor pentru acoperit casa din metal sau ciment fibros;
- membranelor de asfalt;
- cazanelor;
- parcarilor auto si stadioanelor;
- platformelor de poduri;
- canalelor de irigare.
Atentie, exista si o serie de limitari!
Nu se recomanda pentru:
Hidroizolarea suprafetelor piscinelor in contact cu apa tratata chimic.
Expunere la raze UV in cazul culorilor inchise, de exemplu rosu, verde, albastru etc.
Materialul poate fi aplicat cu succes pe beton, ciment fibros, mozaic, tigle de ciment, acrilic vechi si suprafete de asfalt, lemn, metal corodat sau otel galvanizat. Pentru o buna aplicare este indicata curatarea suprafetei folosind jetul de apa daca e posibil. Trebuie indepartate impuritatile uleioase, ceroase si grasimile. Laptele de ciment, particulele detasate, agentii de demulare, membranele intarite trebuie indepartate. Se umplu imperfectiunile cu produsul adecvat. Acesta se aplica cu pensula sau trafaletul in cel putin doua straturi. Deoarece contine solventi volatili inflamabili, trebuie aplicat in zone bine aerisite, departe de flacari deschise
       Membrana monolitica fara rosturi de inbinare forte elastica cu o puternica aderenta pe mai multe tiputi de suprafete : beton armat : mozaic : ceramica : tigla : metal : lemn : polimetri : bitum vechi : rasini epoxidice : rasini poliretanice : Este recomandat pentru hidroizolatie la ; terease cu gradini ;balcoane ; acoperisuri inversate ; poduri ; constructii subterane ; e.t.c. si ca bariera de vapori in camere frigorifice si pe suprafete umede . Are excelente proprietati de rezistenta mecanica si chimica . Produsul este compus din rasini elatometrice hidrofobe poliuretanice amestecate cu bitum virgin poliumerizat chimic durata de viata 35 ani
          AVANTAJELE SISTEMULUI:
∑ Produsele sunt monocomponente, gata pentru aplicare;
∑ Nu contin solvent;
∑ Produsele se aplica foarte usorócu trafaletu, bidineaua, airless;
∑ Hidroizolarea extrem de usoara a elementelor acoperisului (scurgeri, aerisiri ect.)
∑ Adeziune perfecta de suprafata de aplicare;
∑ Se creaza o membrana continua pe toata suprafata, fara imbinari.

               Garantia lucrarilor noastre este de 10-15 ani.
HIDROIZOLATII TERASE
Copyright 2000 - izolatieterase@yahoo.com
Reparatii Hidroizolatii
hidroizolatii, hidroizolatii terase, hidroizolatii acoperisuri, hidroizolatii acoperisuri bucuresti, lucrari acoperisuri bucuresti, lucrari hidroizolatii romania, hidroizolatii bucuresti, lucrari hidroizolatii Romania, hidroizolatii profesionale, reabilitari terase, hidroizolatii reabilitari terase, hidroizolatii blocuri, hidroizolatii hale industriale, hidroizolatii fundatii, hidroizolatii subsoluri, hidroizolatii lichide,hidroizolatii poliuretanice, hidroizolatii lichide terase, hidroizolatii lichide la terase, hidroizolatii lichide balcoane, hidroizolatii lichide la balcoane, izolatii terase, izolatii lichide, izolatii poliuretanice.
Hidroizolatii Acoperisuri Terase